Tavoitteena tulevaisuus

Ellexe tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia missä yhdistyy liiketoiminta, informaatio ja teknologia. Asiakkaanamme ovat niin keskisuuret paikalliset yritykset kuin suuremmat kansainväliset yritykset pohjoismaissa ja euroopassa. He ovat valinneet ellexen koska vaativat korkeaa osaamista, taitavaa johtajuutta ja selkeää lähestymistapaa. Me mahdollistamme heidän huomisensa poistamalla esteet ja rakentamalla vankan pohjan joka kestää kasvua.

Mottomme on ”mahdollista huominen” ja tavoitteemme on tarjota toimivaa ja luotettavaa lähestymistapaa, joka muuttaa IT:n riippakivestä mahdollistajaksi. Liian usein it-osasto määrää pelisäännöt ja liiketoimintayksiköt mukautuu, vaikka homman pitäisi olla juuri päinvastoin.

”IT:n tavoitetta pitää kirkastaa niin että sen ensimmäinen ja tärkein tehtävä on liiketoiminnan tukeminen.”

Uusin blogikirjoitus:
How the culture of the company defines employees’ attitude towards projects and extra work

info [at] ellexe.fi +358 503 673 976
© Ellexe Oy Ab 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.


Palvelumme

Ellexe Consulting pyrkii tukemaan ja mahdollistamaan asiakkaan liiketoimintaa tarjoamillaan palveluillaan. Uskomme proaktiivisuuteen, pitkäjänteisyyteen sekä liiketoiminnan edistämiseen. Autamme yritystäsi löytämään ja hyödyntämään sen täyden potentiaalin analysoimalla nykytilannetta ja  kirkastamalla strategiaa. Autamme uusien palveluiden konseptoinnissa ja suunnittelussa.

Ellexe Services hoitaa yrityksesi IT-infran kuntoon ja varmistaa että se vastaa tarpeitanne. Ympäristön hallinta ja dokumentointi on luonnollinen osa työtämme. Meidän kautta myös laitehankinnat sujuvat mutkattomasti.

Ellexe Software kehittää yrityksellesi sopivaa ohjelmistoa, esimerkiksi verkkokauppaa. Kanban ja Scrum / Agile ovat peruskäsitteitä  meille. Suunnittelemme sprintit yhdessä asiakkaan kanssa jolloin kaikki ovat yhtä sitouneita tekemiseen. Jatkuva seuranta takaa aikataulussa etenimisen .

Oikein tehtynä IT on mahdollistaja!

Onko yrityksesi IT tuuliajolla? Onko it-strategia hukassa? Onko yritykselläsi selkeä käsitys siitä mihin  suuntaan  IT:nne  tulisi  kehittää  tänä-  ja tulevina  vuosina?

Siinä tapauksessa tarvitsette IT-johtajan. Palkkaamisen sijaan  on paljon kätevämpää ja  kustannustehokkaampaa  vuokrata  sellainen.  Tämä  on  kätevä vaihtoehto niin pienelle kuin pörssi yhtiöllekin. Soita ja sovi tapaaminen niin voimme keskustella yrityksesi tarpeista.

Tuntuuko siltä että asioita voisi tehdä eri tavalla? Tehokkaammin? Nopeammin? Vaivattomammin?

Me olemme tottuneet vetämään projekteja niin ketterillä menetelmillä kuin vesiputousmallilla. Molemmissa on puolensa. Tärkeintä on että työ tehdään huolellisesti ja järjestelmällisesti, edistystä seuraten.

Aika ajoin on tärkeää kriittisesti arvioida vakiintuneita toimintatapoja ja käytettäviä prosesseja. Vastaavatko ne edelleen nykyisiä ja tulevia tarpeita vai tehdäänkö näin koska ”näin ollaan aina toimittu”?

Joskus vaaditaan ulkopuolinen asioiden havainnollistamiseen, käänny siis Ellexen puoleen kun haluat puolueettoman arvion tilanteesta ja lisätehokkuutta projektien johtamiseen.

IT ympäristön kokonaisvaltainen hallinta- ja kehittämispalvelut liiketoiminta lähtöisesti. Miten saada it tuottamaan kilpailuetua? IT-osaston tavoitetta pitää kirkastaa niin että sen ensimmäinen ja tärkein tehtävä on liiketoiminnan tukeminen. IT-osastot ovat usein tästä eri mieltä. Sopii kuitenkin kysyä onko yritys olemassa iT-osastoa varten vai päinvastoin? Ammattimaisella johtamisella IT muutetaan riippakivestä mahdollistajaksi.

Harva yritys saa kaiken tarvitsemansa ns. ”yhdestä luukusta” vaan on tultava toimeen monen eri toimittajien kanssa. Jokaisella on omat sopimusehdot ja toimintatavat. Osa myös tietoisesti hakee halvinta tuotehintaa mutta ei laske hallintaan käytettä aikaa lainkaan. Tiedätkö sopimuksen mukaiset oikeutesi ja vastuusi? Entä toimittajan vastuut ja oikeudet?

Onko IT2010 tuttu? Meiltä saat toimittajien hallintapalvelut, kilpailutukset ja hankintapalvelut tarpeittesi mukaan räätälöitynä.

Ilman Ohjelmistokehitystä ja jatkuvaa palvelun kehittämistä, ohjelmistot ja palvelut jäävät jälkeen ja ovat muutaman vuoden kuluttua yhtä tehokkaita ja käytännöllisiä kuin 80-luvun Mobira Cityman -puhelimet. Tahti on selvästi kiihtynyt viimeisten viiden vuoden aikana ja suunta näyttää olevan sama. Kun aiemmin koodareita oli kymmeniä tuhansia,  nyt niitä on kymmeniä miljoonia.

Miten saat enemmän hyötyä asiakaspalvelustasi? Kuinka asiakaspalvelijat voivat palvella asiakasta paremmin?

Valitettavan usein kuulee tarinoita siitä kuinka asiakaspuhelun aikana kuuluu taustalta toisen asiakkaan tietoja. Näin ei saisi olla. Asiakaspalvelun työskentelyä voi tehostaa sekä tekniikan että toimintatapojen kehittämisellä. Soita ja sovi tapaaminen niin kartoitetaan mitä mahdollisuuksia ja keinoja tehostamiseen löytyy.

Edellämainittujen lisäksi tarjoamme mm seuraavia palveluita: IT Riskien-hallinta, CRM-konsultaatiot, Verkkokauppa-palvelut, Ylläpito-palvelut, Laitehankinnat, EU GDPR-konsultointi

Meistä

Ellexe on vuonna 2012 perustettu suomalainen konsultointiyritys. Ellexe  tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia missä yhdistyy liiketoiminta, informaatio ja teknologia. Asiakkaamme ovat enimmäkseen suuria ja keskisuuria yrityksiä Suomessa ja Pohjoismaissa. Meillä on kokemusta monesta eri alasta kuten Finanssi-, Logistiikka-, Tuotanto- ja esim. Contact Center-palvelut aloilta.

Mottomme  on ”mahdollista huominen” ja tavoitteemme on tarjota toimivaa ja luotettavaa lähestymistapaa joka muuttaa IT:n riippakivestä mahdollistajaksi. IT:n perimmäinen tarkoitushan on mahdollistaa liiketoimintaa, ei rajoittaa sitä. Usein kun yritys joutuu tilanteeseen missä IT rajoittaa liiketoimintaa esimerkiksi kasvua tai tuotelanseerauksia on aika kääntyä ulkopuolisen asiantuntijan puoleen. Usein juuri ulkopuolisella asiantuntijalla on helpompi analysoida asioita ilman tunnelatausta ja katsoa tulevaisuuteen avoimin silmin. Asiantuntijan on helpompi analysoida käytössä olevat toimintatavat ja verrata miten hyvin ne sopivat nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

Kun yritys kasvaa ihmisten ja toimintatapojen (kuten myös järjestelmien) on kasvettava mukana. Kun asioita suunnitellaan pitkällä tähtäimellä ja pysytään proaktiviisina ei kipukohtia kerkiä syntyä. Eikä ole koskaan liian myöhäistä muuttaa toimintatapoja.

Järjestelmät ovat usein organisaationsa näköisiä; toiset ympäristöt ovat hektisempiä kuin toiset ja toiset taas vähän verkkaisempia. Ellexe Consulting pystyy tarjoamaan jotain kaikille; oli se sitten tapa rauhoittaa liian dynaaminen ympäristö missä koetaan liikaa käyttökatkoja tai tapa energisoida ja vitalisoida liian rauhallinen ympäristö ja asettaa osa-tavoitteita (ja räätälöityjä mittareita) pelkkien pitkien päätavoitteiden lisäksi.

Referenssit ja kumppanit

accado_pieni  www.finitec.fi

 


Yhteystiedot

Ota yhteyttä, niin katsomme yhdessä yrityksenne tarpeet, nykyiset ja tulevat, tiedossa olevat ja piilevät.